Vloerisolatie Tonzon


TONZON vloerisolatie helpt u tot 40% op uw energierekening te besparen. De isolatie van uw vloer voorkomt het verlies van warmte, waardoor u minder hoeft te stoken en u toch comfortabel kunt wonen. Daarnaast helpt TONZON vloerisolatie het binnenklimaat te verbeteren. Uw kruipruimte wordt namelijk geheel droog en blijft droog door middel van de bodemfolie die op de vloer van de kruipruimte aangebracht wordt.

TONZON vormt het beste isolatiemateriaal dat er beschikbaar is. Bovendien kunnen we dit bij ieder type vloer toepassen, zodat ook u er gebruik van kunt maken. We zorgen er met de isolatie van uw vloer voor dat u de thermostaat zelfs een graadje lager kunt zetten, terwijl u kunt rekenen op een beter behoud van de warmte. U heeft minder energie nodig, omdat de kamer de warmte langer vast zal houden. Er is minder sprake van koude lucht vanuit de vloer, waardoor de warmte minder snel verloren gaat.

tonzon_IR2367-5-300x225

Zonder Vloerisolatie van Tonzon

tonzonIR_2422tonzon-300x225 (1)

Mét Vloerisolatie van Tonzon!

Een reguliere vloer is koud en onttrekt daarmee veel warmte aan de woning. Dat  betekent dat u de woning doorlopend dient te verwarmen en er veel energie verloren gaat. Dankzij vloerisolatie met TONZON is dat niet langer het geval. De vloer wordt een warme plaats in huis, zodat u minder hoeft te stoken om het toch lekker warm te houden.

Informatie van Tonzon Vloerisolatie

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor vloerisolatie van uw woning of wellicht uw bedrijfspand? Ecoflex staat voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse soorten projecten en gaan alleen voor een optimaal resultaat.Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het formulier op deze pagina.

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in zodat wij of telefonisch informatie kunnen geven of u thuis per post informatie kunnen opsturen!
  • ( aangeraden voor sneller contact )
    Let op bij informatie via de post gelieve adres in te vullen

Bespaar tot wel 40% op uw energierekening!


Benieuwd naar de resultaten van vloerisolatie door middel van TONZON? U kunt rekenen tot een 40% lagere energierekening. Dat betekent dat u de investering in onze thermokussens en bodemfolie gemakkelijk terug kunt verdienen.

Op voorhand een offerte ontvangen, naast de mogelijkheden om te besparen? Wij zorgen ervoor dat we het duidelijk voor u op een rij zetten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over TONZON vloerisolatie, we horen graag van u.

In de nacht -als de thermostaat lager staat- is de vloer zelfs het warmste oppervlak in de kamer. Op de bodem van de kruipruimte monteren wij een laag bodemfolie die bestand is tegen radon en vocht.

In de video hiernaast wordt precies uitgelegd hoe TONZON Isolatie werkt!