Ventilatie Roosters


Ventilatie roosters dragen bij aan een goede ventilatie in huis, die u nodig heeft om bijvoorbeeld de kruipruimte te ventileren. Het is in de kruipruimte van belang dat daar zo min mogelijk sprake is van vocht.

Vocht leidt tot schimmels en andere nare invloeden op de luchtkwaliteit. Dankzij ventilatieroosters kunt u dit op een effectieve manier tegengaan. Dit komt zowel het binnenklimaat als een lager energieverbruik ten goede.

Het is wat dat betreft de moeite waard om in deze roosters te investeren, dankzij een lagere energierekening verdient u de kosten uiteindelijk gemakkelijk terug.

Isolatie van de kruipruimte


We kunnen u van dienst zijn met de isolatie van de kruipruimte en de vloer, net als met het plaatsen van ventilatieroosters. Heeft u last van vocht in de kruipruimte en leidt dit ertoe dat u de temperatuur binnen niet goed vast kunt houden?

Het is dan de moeite waard om gebruik te maken van ventilatieroosters. Uiteraard kunnen we gewoon eens een inspectie bij u uitvoeren, om na te gaan of het de moeite waard is om daar in uw geval gebruik van te maken.

We boren indien nodig nieuwe ventilatiekokers, om u op basis daarvan van dienst te zijn met de roosters.

Nieuwe ventilatiekokers boren

We zorgen er met de ventilatiekokers voor dat u de kruipruimte goed kunt ventileren, waardoor u er minder last zal hebben van vocht. De kokers werken we netjes af met een kunststof rooster of een ander model, afhankelijk waar u gebruik van wenst te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om ventilatie roosters te plaatsen of de voordelen hiervan voor de kruipruimte en het binnenklimaat? We vertellen u er graag meer over en kunnen op voorhand de kosten schetsen, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

rooster-banner

Heeft u interesse in Ventilatie Roosters?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij nemen zsm contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een moment geduld aub.

Een offerte aanvragen


U kunt hier en onder elke anderen pagina direct en simpel een offerte aanvragen via een formulier! U zal dan spoedig in uw mailbox deze offerte ontvangen! De offerte is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast!

(aangeraden voor sneller contact)

Een moment geduld aub.