Bodemisolatie


Bodemisolatie, een goede oplossing tegen uw vochtige kruipruimte.

Het effect van bodemisolatie is eenvoudig uit te leggen. Vocht condenseert altijd op een punt waar de warmte en kou samen komen, dit noem je het dauwpunt. Veel vloeren in Nederland zijn erg vochtig maar door het aanbrengen van de bodemisolatie wordt dit dauwpunt verlegd van uw vloer naar de bodem van de kruipruimte.

Hierdoor wordt uw vloer droog en zal het schade aan betonnen en houten vloeren voorkomen.Ook krijgt u een aangenaam en gezond klimaat in huis.

Wat kost het isoleren van mijn kruipruimte met bodemisolatie?

Voor bodemisolatie kunnen wij u twee opties aanbieden.

Isolatiechips: De bodem isoleren met isolatiechips is een relatief goedkope oplossing voor uw natte kruipruimte. De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de laagdikte van de isolatiechips. De meest gebruikelijke laagdikte is 30 cm, maar er zijn alternatieven mogelijk om de bodem isolatie op uw situatie af te stemmen.

De kosten voor het isoleren van een woning met isolatiechips bedragen vanaf € 650, –

Isolatieparels: Het isoleren van de kruipruimte met isolatieparels is een wat duurdere optie, ook hier is de prijs afhankelijk van het aantal m2, de laagdikte van de isolatieparels is gemiddeld 15 cm. De isolatieparels worden met name toegepast in krappe, vochtige kruipruimtes.

Wij kunnen al een kruipruimte isoleren vanaf 25 cm effectieve werkhoogte.

Het isoleren van uw kruipruimte met bodemisolatie kan meestal binnen een halve dag gerealiseerd worden.
Wij zullen vooraf met u de mogelijkheden bespreken om de beste oplossing te bieden tegen uw natte of vochtige kruipruimte.

Wilt u een gespecificeerde offerte ontvangen voor het isoleren van uw kruipruimte?

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor een adviesgesprek en inspectie. Na de inspectie van de kruipruimte brengen wij een passende offerte voor u uit.

Bodemisolatie

Heeft u interesse in Bodemisolatie?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij nemen zsm contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • ( aangeraden voor sneller contact )
    Let op bij informatie via de post gelieve adres in te vullen